tirsdag 12. mai 2009

mer telt

jada enda ett håpløst bilde som viser hvor mye et telt egentlig er. Men kameraet ville ikke mer tomt batteri, mer bilder i morgen. og det er mye telt fast i maskinen her. 3x7 meter pluss 4 trekanter på omgkring 1,5x2,5m til dører. og alt det inklusiv diverse tau sitter her fast i symaskinen i det siste søm blir sydd. Nå er det bare håndsøm igjen. bare. ca 32 skinn lapper skal sys fast til dørene. etter det kan vi si at teltet er ferdig. ja og så skal jeg selvfølgelig sy pose til teltduken og pose til kilene osv. men nå er det nok for denne gang, teltet skal brukes for første gang på markedet 23.5. om en og en halv uke i moss. Gleder meg.
Posted by Picasa

mandag 4. mai 2009

telt på vei

Jeg er travet opptatt med to ting for tiden kjøkken oppussing og teltsying. Her ser dere stoffet som blir sydd. Det er et impregnert bomullststoff fra Korps . Desverre hadde jeg ikke råd til ullstoff i så mange meter, men dette kan ses på som et prøveprosjekt så kan jeg sy ulltelt neste år.
Det er ganske mange meter med stoff fast i maskinen her. Ikke helt lett å kontrollere. Men det går på et vis ved å rulle stoffet som skal inn i maskinen på langs. Min vikingveninne, Berit som klipper lær på bildet skal også ha telt så vi syr sammen.
Her er bilde av teltrammen som står i hagen i vente av å prøve sin nye "kjole". Det er Einar i gruppa som har laget rammen til meg.
Posted by Picasa